KYΠΡΟΣ: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού του - Στέλνει μηνύματα η μητέρα του - VIDEO

KYΠΡΟΣ: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού του - Στέλνει μηνύματα η μητέρα του - VIDEO

Με αφορμή τα δύο θανατηφόρα που σημειώθηκαν την Δευτέρα (25/6) σε Λεμεσό και Λάρνακα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, μητέρα 17χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ώστε να στείλει τα δικά της μηνύματα.

Ο γιος της κας. Αρέστη, ο Κωνσταντίνος Αυγουστή έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το στις 3/8/2008 σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ο Κωνσταντίνος, «έσβησε»  λίγες ημέρες μετά αφότου ήρθε στην ζωή το παιδί του. 

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση»,  ο Κωνσταντίνος, την στιγμή που συνέβη το μοιραίο, ήταν στον δρόμο για να πάει στο σπίτι, να ετοιμάσει το δωμάτιο του μωρού του.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς, η μητέρα του Κωνσταντίνου, η κα. Σκεύη Αρέστη, η οποία θέλησε να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για τα τροχαία δυστυχήματα.

Η κα. Αρέστη, εξέφρασε μάλιστα και την άποψή της, για το τι κατά την γνώμη της θα πρέπει να γίνει, ενώ μίλησε και για την ομάδα πρωτοβουλίας «Αδικοχαμένα νιάτα», που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενωθούν οι οικογένειες που έχασαν οικεία τους πρόσωπα σε τροχαία.  

Δείτε πιο κάτω όσα είπε η κα. Σκεύη στην εκπομπή του Αντρέα Κημήτρη: 

https://www.youtube.com/watch?v=tseg3Kb_2Js&feature=youtu.be

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE