ΠΑΦΟΣ: 'Μέσα' ο 26χρονος επίδοξος ληστής που τις 'έφαγε'

ΠΑΦΟΣ: 'Μέσα' ο 26χρονος επίδοξος ληστής που τις 'έφαγε'

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τετάρτη 27/6, 26χρονος για υπόθεση απόπειρας ληστείας. Το δικαστήριο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε ότι τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 26χρονος είναι αυτά της απόπειρας ληστείας, της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης προσώπου που έχει καλυμμένο το πρόσωπο του με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος και της μαχαιροφορίας.

Αναφερόμενος στα γεγονότα ο κ. Ιωάννου είπε πως η ώρα  μία και τριάντα το πρωί ένα νεαρό πρόσωπο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με  κουκούλα και κρατώντας μαχαίρι πήγε σε περίπτερο στην Πάφο και αφού απείλησε την 56χρονη ιδιοκτήτρια ζήτησε από αυτήν λεφτά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE