Στον φορολογούμενο το ρίσκο του Συνεργατισμού – 3,5 δισ. ευρώ από το κράτος στην Ελληνική

Στον φορολογούμενο το ρίσκο του Συνεργατισμού – 3,5 δισ. ευρώ από το κράτος στην Ελληνική

Η Κυβέρνηση επισπεύδει την έγκριση των νομοσχεδίων που αφορούν τη βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, σε μια προσπάθεια να ανοίξει το δρόμο για την έγκριση του Σχεδίου Προστασίας Περιουσιακών Στοιχείων (ΣΠΠΣ) το οποίο είναι αναπόσπαστο μέρος της Συμφωνίας Μεταφοράς του καλού Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα.

Αυτό προκύπτει από τις αναφορές του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών για συζήτηση του ΣΠΠΣ προς την Ελληνική, όπου δήλωσε πως ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη να προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου έτσι ώστε να εγκριθούν τα νομοσχέδια αφού θα απουσιάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μετά την έγκρισή τους, τα νομοσχέδια αναμένεται να κατατεθούν στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή, πλην του σχεδίου ΕΣΤΙΑ, το οποίο θα κατατεθεί στην Κομισιόν για έγκριση, βάσει των κανόνων κρατικών ενισχύσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE