ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε στο ATM με το στρινγκ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε στο ATM με το στρινγκ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το προφίλ των τουριστών στην Κύπρο αυτή την εποχή ποικίλει. Από τουριστές που έρχονται για νυκτερινή ζωή, μέχρι τουρίστες που έρχονται για τα εκκλησιαστικά μας μνημεία... Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Η σελίδα του Facebook "I Love Cyprus PE" δημοσίευσε μια φωτογραφία που προφανώς τραβήχτηκε σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή της Κύπρου.

Η τουρίστρια στην πορεία της προς την παραλία -υποθέτουμε ότι- χρειάστηκε να πάρει χρήματα από ATM.

Όμως πήγε με... όσο πιο λίγα ρούχα γίνεται.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE