Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη
Αυτό γιατί ζητήθηκε από τον Σταύρο Ιακώβου να δώσει εξηγήσεις για τις προσλήψεις που έγιναν το 2018 στον Συνεργατισμό.
Χωρίς να ικανοποιεί τους παρόντες βουλευτές, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, προεδρεύουσα της Επιτροπής, ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή να επαναλάβει ζητήματα μισθών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΕΟΛΟΓΟΥ: «Σας έκρινε το δικαστήριο ως αναξιόπιστο» - Ριπές σε Δημητρίου Κ. Τράπεζας
Ενδεικτικά, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μίλησε για μισθό 200.000 ευρώ τον χρόνο στον Γενικό Διευθυντή, 120.000 σε ένα άτομο, 80.000-100.000 σε πέντε υπαλλήλους και 60.000-80.000 σε 27 λειτουργούς.
«Φανταστείτε να πήγαινε και καλά» είπε έντονα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Γιώργος Προκοπίου, σε μια πολύκροτη συνεδρίαση που τελείωσε στις 13:15 και διήρκεσε 4 και πλέον ώρες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν υπήρχε τρόπος να γνωρίζεις αν ο πελάτης έχει ΜΕΔ στην Αμμόχωστο και καταθέσεις στη Λεμεσό»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




