«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από το Survivor- Δολοφονήθηκε κάμεραμαν που δούλευε για το Τουρκικό ριάλιτι

«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από το Survivor- Δολοφονήθηκε κάμεραμαν που δούλευε για το Τουρκικό ριάλιτι

Ένας εικονολήπτης που εργαζόταν για την τουρκική έκδοση του Survivor, δολοφονήθηκε την Τετάρτη 27/6 στην πόλη Λας Τερρένας του Αγίου Δομίνικου.

Πρόκειται για τον Αλπέρ Αγσιν, που σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, δέχθηκε επίθεση στο δρόμο που περπατούσε, από δυο ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα με τον εξοπλισμό που έφερε. 

Ο Aγσίν προσπάθησε να αντισταθεί και δέχτηκε μαχαιριές στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος. 

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο και τη λύπη μου με λόγια. Ο ουρανός μπορεί να είναι το σπίτι σου, αδελφέ μου», έγραψε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγός του δημοφιλούς reality, με ανάρτησή του στα social media.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, οι δράστες της δολοφονίας συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές του Αγίου Δομίνικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE