Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Συσκέψεις επί συσκέψεων, σε πολιτικό και μη επίπεδο, και αναζητούνται τρόποι εξάλειψης ή μείωσης των θανατηφόρων συγκρούσεων.
Πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν αυστηρότερες ποινές και κάμερες ασφαλείας στους δρόμους, ένας εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.
Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει αυτή την απαίτηση.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοστόμου σημειώνει ότι «η οδική ασφάλεια απαιτεί κατάλληλη νοοτροπία και συμπεριφορά. Η νοοτροπία διαμορφώνεται κατά την ανάπτυξη της προσωπικότητας. Η πολιτεία να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό. Οι συμπεριφορές αλλάζουν ανάλογα με το κόστος/όφελος. Κάμερες και αυστηρές ποινές θα μειώσουν τους θανάτους. Τις θέλουμε ΤΩΡΑ».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις