ΛΑΡΝΑΚΑ: Άναυδη με την εικόνα μαξιλαριού σε κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άναυδη με την εικόνα μαξιλαριού σε κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαξιλάρι που βρίσκεται σε κρεβάτι του Γεν. Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο ομολογουμένως ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, γυναίκα η οποία επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λάρνακας, φωτογράφισε μαξιλάρι που ήταν τοποθετημένο σε κρεβάτι που θα χρησιμοποιείτο από ασθενή και το δημοσίευσε στην γνωστή σελίδα του Facebook, 'Που πήγαμε και δεν μας άρεσε'.

Η μαξιλαροθήκη ήταν σε άσχημη κατάσταση, αφού όπως φαίνεται, ήταν σχισμένη.

Το γεγονός ότι στο εν λόγω κρεβάτι θα ξάπλωνε ασθενής, φαίνεται να ήταν ο κύριος λόγος που έφερε την δυσαρέσκεια στην γυναίκα που φωτογράφισε το μαξιλάρι.

Τα νοσηλευτήρια οφείλουν να εφαρμόζουν όλους τους κανόνες υγιεινής, γι΄αυτό και οι ασθενείς και οι επισκέπτες, κάνουν παράπονα για τέτοια ή παρόμοια ζητήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE