ΛΑΡΝΑΚΑ: Άναυδη με την εικόνα μαξιλαριού σε κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άναυδη με την εικόνα μαξιλαριού σε κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαξιλάρι που βρίσκεται σε κρεβάτι του Γεν. Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο ομολογουμένως ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, γυναίκα η οποία επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λάρνακας, φωτογράφισε μαξιλάρι που ήταν τοποθετημένο σε κρεβάτι που θα χρησιμοποιείτο από ασθενή και το δημοσίευσε στην γνωστή σελίδα του Facebook, 'Που πήγαμε και δεν μας άρεσε'.

Η μαξιλαροθήκη ήταν σε άσχημη κατάσταση, αφού όπως φαίνεται, ήταν σχισμένη.

Το γεγονός ότι στο εν λόγω κρεβάτι θα ξάπλωνε ασθενής, φαίνεται να ήταν ο κύριος λόγος που έφερε την δυσαρέσκεια στην γυναίκα που φωτογράφισε το μαξιλάρι.

Τα νοσηλευτήρια οφείλουν να εφαρμόζουν όλους τους κανόνες υγιεινής, γι΄αυτό και οι ασθενείς και οι επισκέπτες, κάνουν παράπονα για τέτοια ή παρόμοια ζητήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE