Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Δεν θα χάψουμε τα ψέματα της κυβέρνησης για τον Συνεργατισμό»

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Δεν θα χάψουμε τα ψέματα της κυβέρνησης για τον Συνεργατισμό»

Αμφιβολία για τη συμφωνία Ελληνικής Τράπεζας και Συνεργατισμού αλλά και για τις ενέργειες της κυβέρνησης εξέφρασε ο Άντρος Κυπριανού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ καταφέρθηκε εναντίον του Υπουργού Οικονομικών και της υπόλοιπης κυβέρνησης για τη διαχείριση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Κυπριανού μίλησε για «ωραιοποίηση» των καταστάσεων και υπενθύμισε το κούρεμα του 2013.

«Δεν πρόκειται να χάψουμε τα ψέματα της κυβέρνησης», τόνισε καταγγέλλοντας τις αποφάσεις για την κυβέρνηση.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι οι ίδιοι που έβαλαν σε κίνδυνο τις καταθέσεις «τώρα θα τις προστατέψουν», σημειώνοντας ότι οι πολιτικές αποφάσεις οδήγησαν τον Συνεργατισμό σε αυτό το σημείο.

Σχολιάζοντας την προσέγγιση της κυβέρνησης και του Χάρη Γεωργιάδη είπε χαρακτηριστικά «λίγη περισσότερη σεμνότητα δεν βλάπτει».

Για τη συμφωνία Ελληνικής και Συνεργατισμού, απέδωσε την απόφαση του ΑΚΕΛ στα συλλογικά όργανα, ωστόσο επανέλαβε ότι το κόμμα θεωρεί κακή τη συμφωνία.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE