ΤΖΟΚΕΡ: Έβγαλε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο μοναδικός τυχερός – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Έβγαλε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο μοναδικός τυχερός – ΠΙΝΑΚΑΣ

Με ποσό πάνω των 50 χιλ. ευρώ, θα γεμίσει τον λογαριασμό του ο μοναδικός τυχερός της δεύτερης κατηγορίας στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (28/6).

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (28/6), η κλήρωση του Τζόκερ δεν έβγαλε νικητή στην πρώτη κατηγορίας, ωστόσο υπήρχε ένας και μοναδικός στην δεύτερη.

Αν υπήρχε νικητής στην πρώτη κατηγορία, θα έβαζε στην τσέπη του ένα ποσό γύρω στις 600 χιλ. ευρώ, ωστόσο αφού δεν βρέθηκε, θα υπάρξει νέο τζακ ποτ.

Ο τυχερός ωστόσο της δεύτερης κατηγορίας, το δελτίο του οποίου παίχθηκε στο Ίλιον της Ελλάδας,  θα βάλει στον λογαριασμό του το ποσό των 53, 286.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.