Σχεδόν γυμνοί μπροστά στον Πύργο του Άιφελ ο πρώην άσος της Ομόνοιας και η Λοζάνοβα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχεδόν γυμνοί μπροστά στον Πύργο του Άιφελ ο πρώην άσος της Ομόνοιας και η Λοζάνοβα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχεδόν γυμνοί μπροστά στον Πύργο του Άιφελ - Το πάθος του πρώην άσου της Ομόνοιας και της συντρόφου του

Ο Νικολάι Μιχαΐλοφ και η Νικολέτα Λοζάνοβα μετά την αποχώρηση του Βούλγαρου παίκτη από την Ομόνοια ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε το μοντέλο τους βλέπουμε να κάνουν ψώνια, να απολαμβάνουν την γκουρμε κουζίνα της γαλλικής πρωτεύουσας αλλά και στιγμές πάθους στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ.

Ακολουθούν τα σχετικά στιγμιότυπα: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE