ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σοβαρή η κατάσταση 47χρονης αλλοδαπής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου 47χρονη αλλοδαπή, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.30 του Σαββάτου (30/6) το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη Ελληνοκύπρια στη Λεωφόρο Πρωταρά, κατευθυνόμενη προς το Παραλίμνι, σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου υπάρχει διάβαση πεζών, φαίνεται να κτύπησε και να παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διασταύρωνε το δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE