ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σοβαρή η κατάσταση 47χρονης αλλοδαπής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου 47χρονη αλλοδαπή, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.30 του Σαββάτου (30/6) το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη Ελληνοκύπρια στη Λεωφόρο Πρωταρά, κατευθυνόμενη προς το Παραλίμνι, σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου υπάρχει διάβαση πεζών, φαίνεται να κτύπησε και να παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διασταύρωνε το δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE