Θυσίες για τη Δούκισσα- Τι της απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να τρώει

Θυσίες για τη Δούκισσα- Τι της απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να τρώει

Τα βασιλικά καθήκοντα και η εφαρμογή του πρωτοκόλλου έχουν ξεκινήσει για τα καλά για τη Meghan Markle μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, τον Μάιο. 

Όμως η πρώην ηθοποιός έπρεπε αναγκαστικά να σταματήσει μερικές από τις παλιές της συνήθειες, όπως για παράδειγμα να αφήσει προτιμήσεις της στο φαγητό. 

Σύμφωνα με την Huffington Post, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αντέχει τη μυρωδιά του σκόρδου και συνεπώς απαγόρευσε σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να το τρώνε, κυρίως κατά τη διάρκεια δημοσίων δεξιώσεων. Η 92χρονη βασίλισσα δεν τρελαίνεται και για τα κρεμμύδια, γι’αυτό και κανείς δεν θα δοκιμάσει ποτέ γαλλική κρεμυδόσουπα σε δεξίωση του παλατιού.

«Δεν σερβίρουμε ποτέ κάποιο φαγητό που να περιέχει σκόρδο ή πολλά κρεμμύδια», δήλωσε ο Darren McGrady, σεφ στο παλάτι του Buckingham. «Η βασίλισσα ποτέ δεν έχει αυτά τα δυο συστατικά στο μενού της.

Εδώ, η Δούκισσα του Sussex είναι άτυχη, καθώς τρώει σκόρδο. Μάλιστα σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, πριν αποκτήσει τον βασιλικό τίτλο, η Markle μιλούσε συνέχεια για το αγαπημένο της φαγητό, το Φιλιπινέζικο ψητό κοτόπουλο που περιέχει πολύ σκόρδο.

Ελπίζουμε η Meghan να μπορεί να ψήνει το αγαπημένο της κοτόπουλο με σκόρδο, τουλάχιστον στην οικία της με τον Harry.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE