ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Παραδέχθηκε ενοχή και πάει Κεντρικές Φυλακές ο 34χρονος –Χρήση ηρωίνης

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Παραδέχθηκε ενοχή και πάει Κεντρικές Φυλακές ο 34χρονος –Χρήση ηρωίνης

Ενοχή και στις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν τη Δευτέρα (02/07) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, παραδέχθηκε ο 34χρονος Βούλγαρος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 5χρονης Χριστίνας Μαρίας Δημητρίου.

Ο 34χρονος θα κρατηθεί ως υπόδικος μέχρι τις 10 Ιουλίου, οπότε θα γίνει παρουσίαση των γεγονότων στο Δικαστήριο και –κατά πάσα πιθανότητα- θα επιβληθεί και ποινή.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν την πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, το γεγονός ότι με τη χρήση των ουσιών καθίστατο επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και το ότι δεν είχε άδεια κυκλοφορίας για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

 Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο 34χρονος είχε κάνει χρήση ηρωίνης πριν από το δυστύχημα που προκάλεσε.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE