Στις ΗΠΑ για εκπαίδευση Τούρκοι πιλότοι – Νέα αεροσκάφη στην Τουρκία

Στις ΗΠΑ για εκπαίδευση Τούρκοι πιλότοι – Νέα αεροσκάφη στην Τουρκία

Δύο χρόνια ενδέχεται να διαρκέσει η εκπαίδευση των δύο Τούρκων πιλότων στις ΗΠΑ για τα αεροσκάφη F35 που παραδόθηκαν στην Τουρκία σε ειδική τελετή.

Οι δύο πιλότοι έφτασαν ήδη στην αεροπορική βάση της Αριζόνας όπου θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευσή τους.

Πηγές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η εκπαίδευση θα αρχίσει σύντομα και αναμένεται να διαρκέσει δύο χρόνια.

Η πρώτη πτήση θα γίνει σε δύο μήνες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.