ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στις φυλακές η μητέρα που δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στις φυλακές η μητέρα που δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της

Στις φυλακές μετά από σχεδόν ένα μήνα θεραπείας στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν με βρογχοπνευμονία οδηγήθηκε και πάλι η Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί, η οποία είναι ύποπτη για το φόνο του 7χρονου γιου της, Ερτζιάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», η ύποπτη θα συνεχίσει τη θεραπεία της στις φυλακές ενώ σε δηλώσεις του ο διευθυντής του νοσοκομείου Μπουλέντ Ντιζνταρλί είπε ότι η Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία της και τη Δευτέρα 02/07 οδηγήθηκε στις φυλακές όπου για περίοδο 15 ημερών θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του 7χρονου γιού της Ερτζιάν,  στις 28 Μαΐου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.