ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Έκτακτη ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Έκτακτη ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή»

Μεταφέρεται για την Κυριακή (8/7) η ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση των επίμαχων νομοσχεδίων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νεοφύτου, ανάφερε ότι δεν αναβάλλεται η ολομέλεια, αλλά μεταφέρεται για την Κυριακή (8/7) στις 16:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών και πρόεδρος του ΔΗΣΥ, είπε επίσης ότι αντί την Παρασκευή (6/7), θα συζητηθούν όλα τα νομοσχέδια που αφορούν την πώληση του Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα, την Κυριακή (8/7).

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρία της Κυριακής θα τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας του νομοθετικού Σώματος η κρατική εγγύηση που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την Ελληνική Τράπεζα, τα νομοθετήματα που κατέθεσε η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση των Μη Εξυπηρετουμένων Δανείων και οι προτάσεις νόμου που συμπληρώνουν το πλαίσιο.

Μάλιστα, ο κ.Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά τη Σύσκεψη των Αρχηγών των κομμάτων, είπε πως η Βουλή μέσα από σύνθεση απόψεων των κομμάτων θα συμβάλει ώστε το θέμα της εξαγοράς του Συνεργατισμού θα έχει κλείσει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top