ΠΑΦΟΣ: Τερμάτισε το άλκοτεστ και πολλές άλλες παρανομίες - Θα βρεθεί στη φυλακή

ΠΑΦΟΣ: Τερμάτισε το άλκοτεστ και πολλές άλλες παρανομίες - Θα βρεθεί στη φυλακή

Στην Πάφο, το Επαρχιακό Δικαστήριο, επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα, αλλά και στέρηση της άδειας οδηγού για έξι μήνες, σε 36χρονο, για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και άλλα αδικήματα.

Το πρωί της 4ης Ιουλίου 2018, σε δρόμο της Πάφου, ο 36χρονος προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, από μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και οδηγώντας επικίνδυνα, προσπάθησε να διαφύγει. Όταν μετά από λίγα λεπτά έγινε δυνατή η ανακοπή του, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε έχοντας στην εκπνοή του ποσότητα αλκοόλης 113μg%, αντί 22μg%, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας για το αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE