Προαγωγές υπαλλήλων στον… άλλο Συνεργατισμό!

Προαγωγές υπαλλήλων στον… άλλο Συνεργατισμό!

Πήραν προαγωγές υπάλληλοι της Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών που ασχολείται με μη πιστωτικές εργασίες, δηλαδή στον Συνεργατισμό που δεν απορροφήθηκε από την Ελληνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», στον ‘άλλο’ Συνεργατισμό τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά σε σχέση με τον Συνεργατισμό που υπάρχουν εξελίξεις, με την απορρόφηση των καλών εργασιών από την Ελληνική και το σχέδιο εθελουσίας εξόδου για 900 εργαζομένους.

Στην εφημερίδα της Δημοκρατίας ημερομηνίας 6 Ιουνίου, υπήρχαν 6 ονόματα μόνιμων λειτουργών της Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών που προάγονται σε μόνιμη θέση λειτουργού Συνεργατικού Εταιρειών Α.

Επίσης, όπως αναφέρεται, υπήρξε και τερματισμό τριών αποσπάσεων από θέση λειτουργού Συνεργατικών Εταιρειών. Η μια αφορά το Επαρχιακό Γραφείο Τμήματος Φορολογίας, Πάφου και οι άλλες δύο, το Επαρχιακό Γραφείο Φορολογίας Λεμεσού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.