Kι άλλος από Σπόρτιγκ Χιχόν για Ομόνοια!

Kι άλλος από Σπόρτιγκ Χιχόν για Ομόνοια!

Η κατ αρχήν συμφωνία με τον Ισπανό αριστερό μπακ Ίσμα Λόπες, ανακοινώθηκε χθες. Ο παίχτης τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν. 

Ψεσινό δημοσίευμα φέρει τους πράσινους να θέλουν κι άλλον παίχτη από τον συγκεκριμένο σύλλογο. Τον 20χρονο μέσο Κρις Μόντες, ο οποίος παίζει στην Σπόρτιγκ Χιχόν Β. 

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα 

Ουσιαστικά θεωρούν δεδομένο, με όσα γράφουν, ότι ο Μόντες θα βάλει τριφύλλι και θα συναντήσει τον Ίσμα Λόπες. 

Διαβάστε (ΕΔΩ) κάποια στοιχεία για το βιογραφικό του

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE