ΠΑΦΟΣ: 58χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την οικιακή βοηθό του

ΠΑΦΟΣ: 58χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την οικιακή βοηθό του

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ύστερα από καταγγελία 58χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 59χρονος κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό ότι αυτή του απέσπασε χρήματα από την οικία του και ακολούθως εγκατέλειψε την εργασία της.

Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός φέρεται να απέσπασε από το σπίτι στο οποίο εργάζονταν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και στη συνέχεια να το εγκατέλειψε.

Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE