ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξήγητο φαινόμενο -Αραχνοειδή τσίμπησαν πολίτες και παιδάκια -Ερευνούν το θέμα οι αρμόδιοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξήγητο φαινόμενο -Αραχνοειδή τσίμπησαν πολίτες και παιδάκια -Ερευνούν το θέμα οι αρμόδιοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παράπονα και καταγγελίες πολιτών για την ύπαρξη ζωυφίων σε παραλία της επαρχίας Λεμεσού τα οποία τσιμπούν λουόμενους εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε καταγγελίες προβαίνουν πολίτες οι οποίοι αναφέρουν πως «δέχθηκαν επίθεση» από ζωύφια σε παραλία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, πολίτες δημοσίευσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσιάζουν μικρά παιδιά, αλλά και ενήλικες, να φέρουν στο σώμα τους διάφορα σημάδια από τσιμπήματα, πιθανόν, ζωυφίων μετά από επίσκεψή τους στην παραλία Lady’s Mile στη Λεμεσό.

Πέραν των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορές έγιναν και στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, στην αρμοδιότητα των οποίων εμπίπτει η εν λόγω παραλία.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με αρμόδιο άτομο των Βρετανικών Βάσεων, μας λέχθηκε πως είναι ενήμεροι για το φαινόμενο.

Παράλληλα μας ανέφεραν πως δεν είναι σίγουροι για το τί ακριβώς προκαλεί τα κόκκινα σημάδια στο κοινό, εάν δηλαδή είναι όντως ζωύφια ή αν προκαλείται από κάτι άλλο και κατά πόσον προκαλείται στο νερό ή στην άμμο της παραλίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, για το εν λόγω φαινόμενο διεξάγεται έρευνα, τόσο για τον εντοπισμό του «φταίχτη» όσο και για καταπολέμηση του ζητήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν πολιτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE