Νέο πολιτικό κόμμα ιδρύουν Δ. Καμμένος - Μπαλτάκος

Νέο πολιτικό κόμμα ιδρύουν Δ. Καμμένος - Μπαλτάκος

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ίδρυση ενός δεξιού κόμματος γίνεται «με σκοπό τη διευκόλυνση σχηματισμού ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Προστίθεται ότι "απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το "Μακεδονία ξακουστή"».

Πρόεδρος του νέου κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το όνομα του νέου πολιτικού φορέα.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE