Στην Αυστραλία για εκδηλώσεις της ομογένειας για τις μαύρες επετείους ο Αβέρωφ

Στην Αυστραλία για εκδηλώσεις της ομογένειας για τις μαύρες επετείους ο Αβέρωφ

Επίσκεψη βουλευτή Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αυστραλία για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, βρίσκεται στο Σύδνεϋ μετά από πρόσκληση της Παναυστραλιανής Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΑΣΕΚΑ) και της Κυπριακής Κοινότητας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, για να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις καθιερωμένες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Κυπριακή Παροικία για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974 στο Σύδνεϋ, την Αδελαϊδα, την Βρισβάνη και τη Μελβούρνη.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Σύδνεϋ, ο κ. Νεοφύτου είχε την Παρασκευή 13/07 συνάντηση με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Απολλωνιάδος, κ. Σεραφείμ, στον οποίο μετέφερε τους, εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ανταλλάγηκαν απόψεις για τις  προοπτικές και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Κύπρος και Ελλάδα, στον οικονομικό κυρίως τομέα, ενώ ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε τον Θεοφιλέστατο, για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στον Ελληνισμό της διασποράς.

Το Σάββατο 14/07, ο κ. Νεοφύτου θα επισκεφθεί το οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας (ΝΝΟ), όπου θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με εκπροσώπους των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης. Στη συνέχεια, θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμή του η Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΣΕΚΑ) ΝΝΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE