ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ-ΔΗΣΥ: «Ο κύριος Περδίκης μας αποκάλεσε πρόβατα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ-ΔΗΣΥ: «Ο κύριος Περδίκης μας αποκάλεσε πρόβατα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μικρή ένταση προκάλεσε τοποθέτηση του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή (13/7).

Αφορμή η ψήφιση της αναπομπής πρότασης νόμου για τους πτωχεύσαντες που έχουν αποκατασταθεί δυνάμει διατάξεων του περί Πτώχευσης Νόμου.

Ο κ. Περδίκης ήταν έντονος και κάλεσε τους βουλευτές «να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους».

Αυτό προκάλεσε τη δυσφορία του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Κυπριανού, ο οποίος εξέφρασε ενόχληση γιατί, όπως εξήγησε, «ο κ. Περδίκης αποκάλεσε τα μέλη του κοινοβουλίου πρόβατα».

Μάλιστα, έκανε παραλληλισμό με τις οικολογικές ευαισθησίες του Κινήματος του Γιώργου Περδίκη.

Πάντως, η αναπομπή υπερψηφίστηκε με 41 ψήφους υπέρ και 7 εναντίον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE