ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ: Θα εργαστούν για το ΓεΣΥ και δεν θα ξέρουν ελληνικά

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ: Θα εργαστούν για το ΓεΣΥ και δεν θα ξέρουν ελληνικά

Απορρίφθηκαν οι τροπολογίες που κατέθεσε η ΕΔΕΚ και αφορούσαν στα σχέδια υπηρεσίας για διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Tου Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια απέρριψε την Παρασκευή (13/7) τροπολογίες της ΕΔΕΚ σε τρεις προτάσεις νόμου που μελέτησε η Επιτροπή Νομικών.

ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών και ΔΗΣΥ απέρριψαν τις τροπολογίες που «υποχρέωναν» τον Γενικό Διευθυντή, τον Οικονομικό Διευθυντή και τον Επιχειρησιακό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ να έχουν άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Εν πολλοίς, οι κρατούντες του ΟΚΥπΥ, που θα εργαστούν για την υλοποίηση του Γενικού Συστήματος Υγείας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν την επίσημη γλώσσα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE