Οι άνθρωποι πίσω από την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του τελικού και ο λόγος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Οι άνθρωποι πίσω από την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του τελικού και ο λόγος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Η ακτιβιστική κολεκτίβα των Pussy Riot ανέβαλε την ευθύνη για την εισβολή τεσσάρων ατόμων στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η ακτιβιστική ομάδα με ανάρτηση τους στο Facebook.

Δηλώσεις στο Reuters έκανε μια από τους ανθρώπους που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα η Όλγα Κουρατσιόβα δήλωσε ότι την κρατούσαν στον αστυνομικό σταθμό που υπήρχε εντός του σταδίου για τους σκοπούς της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα οι ακτιβιστές εισήλθαν από διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο κάτι το οποίο δυσχέραινε το έργο των σωμάτων ασφαλείας του γηπέδου.

Μερικοί από τους διαδηλωτές κατάφεραν να φθάσουν μέχρι και το κέντρο του γηπέδου για να συλληφθούν μετέπειτα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την δράση των «εισβολέων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE