ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε υπάλληλο της Europa Donna Kύπρου- Έβαλε χέρι στις εισπράξεις και έκλεψε μεγάλο ποσό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε υπάλληλο της Europa Donna Kύπρου- Έβαλε χέρι στις εισπράξεις και έκλεψε μεγάλο ποσό

Υπάλληλος της Europa Donna Κύπρου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, συνελήφθη για κλοπή ποσού δέκα χιλιάδων ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12 Ιουλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από μέλη του Europa Donna Κύπρου ότι από έλεγχο που διενήργησαν στον Οργανισμό, διαπιστώθηκε ότι 37χρονη υπάλληλος από την επαρχία Λάρνακας έκλεψε το χρηματικό ποσό των 10,611 ευρώ.
 
Το ποσό αφορούσε εισπράξεις του Οργανισμού από εισφορές, συνδρομές και  πώληση προϊόντων για τα έτη 2017 – 2018.
 
Τη Δευτέρα 16/7 Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης και συνέλαβε την 37χρονη η οποία παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων που αφορούν κλοπή από υπάλληλο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE