ΙΝΔΙΑ: Κατέρρευσε εξαώροφη πολυκατοικία

ΙΝΔΙΑ: Κατέρρευσε εξαώροφη πολυκατοικία

Ένα εξαώροφο κτίριο κατέρρευσε πάνω σε γειτονικό του κτίσμα υπό ανέγερση στην περιοχή Γκρέιτερ Νόιντα, κοντά στο Νέο Δελχί, αργά το βράδυ της Τρίτης (17/7), με αποτέλεσμα να παγιδευτούν στα συντρίμμια τουλάχιστον 15 άνθρωποι, γνωστοποίησε η αστυνομία της πρωτεύουσας της Ινδίας.

Όπως μεταδίδει ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο, σωστικά συνεργεία έχουν βρει τουλάχιστον δύο πτώματα. Υπάρχουν φόβοι ότι οι παγιδευμένοι μπορεί να είναι πολύ περισσότεροι, ακόμη και πενήντα.

Στο κτίριο διέμεναν τουλάχιστον δέκα οικογένειες, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο India TV.

Από την εθνική μονάδα αντιμετώπισης καταστροφών ζητήθηκε να προσφέρει όποια βοήθεια είναι δυνατόν και ιατρικές φροντίδες στους τραυματίες, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού του κρατιδίου Ούταρ Πραντές σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE