ΚΥΠΡΟΣ: Εξαφανίστηκαν κινητά αξίας €600.000

ΚΥΠΡΟΣ: Εξαφανίστηκαν κινητά αξίας €600.000

Σε ενδιάμεσο σταθμό κατά τη μεταφορά τους στην Κύπρο χάθηκαν 600 ακριβά κινητά.

Αναμένονταν στην Κύπρο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με επόμενο ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα, ωστόσο τα αξίας 600.000 ευρώ κινητά έκαναν φτερά.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Θεοχαρίδη («Ο Φιλελεύθερος») τα 600 κινητά αφορούσαν παραγγελία της κυπριακής εταιρείας «Megatel» και τη μεταφορά τους είχε αναλάβει εταιρεία ταχυμεταφορών.

Εκπρόσωπος της Megatel τόνισε ότι η εταιρεία ταχυμεταφορών προτίθεται να πληρώσει το βάρος του φορτίου και όχι την αξία του.

Στη διερεύνηση εμπλέκεται και η Αστυνομία Κύπρου, ενώ αναμένεται να δοθούν οι δεκαπενταψήφιοι αριθμοί ταυτοποίησης των 600 συσκευών ώστε να μπλοκαριστούν στην πρώτη απόπειρα ενεργοποίησης.

Πάντως, μικρός αριθμός άρχισε ήδη να ενεργοποιείται στην Ελλάδα, όπως διαπίστωσε ο κατασκευαστής.

Πρόκειται για σημαντικής αξίας μοντέλα και, συγκεκριμένα, για 400 κινητά τύπου Samsung J730 DS σε μαύρο και χρυσό χρώμα, όπως και 200 συσκευές κινητών τηλεφώνων τύπου A520, επίσης σε μαύρο και χρυσό. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE