ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε καλαμιώνες – Πιθανόν από σκόπιμη καύση

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε καλαμιώνες – Πιθανόν από σκόπιμη καύση

Από σκόπιμη καύση φαίνεται να προήλθε η πυρκαγιά σε καλαμιώνες στην επαρχία Λάρνακας το βράδυ της Τρίτης (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 23.14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καλαμιώνες παρά το χωριό Αλαμινός.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.40 της Τετάρτης (18/7).  

Από την πυρκαγιά εκτός από καλαμιώνες 1 ½ περίπου εκταρίου κάηκαν και 20 δέντρα (εσπεριδοειδή) καθώς επίσης και πλαστικές σωλήνες άρδευσης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν 3 Φορητές μονάδες του Ταμείου Θήρας και 1 ιδιωτικός εκσκαφέας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζονται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE