Αυξάνονται οι νεκροί από την βύθιση πλοίου ανοικτά της Γιαλούσας

Αυξάνονται οι νεκροί από την βύθιση πλοίου ανοικτά της Γιαλούσας

Τραγωδία στα ανοικτά της κατεχόμενης Γιαλούσας με 19 νεκρούς πρόσφυγες και 25 αγνοουμένους.

Σκάφος που μετέφερε 160 πρόσφυγες βυθίστηκε στα ανοιχτά της κατεχόμενης Γιαλούσας στην κατεχόμενη Κύπρο με αποτέλεσμα να πνιγούν 19 άτομα και να αγνοούνται άλλα 25. Οι έρευνες για την ανεύρεση των αγνοουμένων είναι σε εξέλιξη.

Τουρκικά μμε μεταδίδουν ότι το σκάφος αναποδογυρίστηκε 26 χιλιόμετρα ανοιχτά της Γιαλούσα στην Μεσόγειο και μέχρι στιγμής 102 πρόσφυγες διασώθηκαν. Στις έρευνες συμμετέχουν και τουρκικά σωστικά συνεργεία ενώ οι διασωθέντες μεταφέρονται στην Τουρκία. Το CNN Turk μεταδίδει ότι ενδέχεται το σκάφος να μετέφερε πάνω από 160 άτομα, ενώ το Ανατολού μεταδίδει ότι στο σκάφος βρίσκονταν περίπου 150 πρόσφυγες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE