Καυστικό σχόλιο Χριστοφίδη για Χαμπιαούρη – «Τζιαι ανάθθεμαν τον που χρωστεί…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καυστικό σχόλιο Χριστοφίδη για Χαμπιαούρη – «Τζιαι ανάθθεμαν τον που χρωστεί…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής του γραφείου Παιδείας του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης σχολιάζει την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο υπουργός Παιδείας στη Χίο, εν μέσω του «πολέμου» που διεξάγεται στον τομέα της Παιδείας.

Ο κύριος Χριστοφίδης με την ανάρτησή του αναφέρει «Τζαι ανάθθεμαν τον που χρωστεί, τζαι π’ έσιει να πιερώσει… Έχουμε τίποτε κανένα πρόβλημα;».

Με την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κύριος Χριστοφίδης σχολιάζει τη «φυγή» του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Χαμπιαούρη για τη Χίο εν μέσω της διαμάχης που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα στον τομέα της Παιδείας στο νησί μας.

Υπενθυμίζουμε πως ο κύριος Χαμπιαούρης, αναχώρησε για τη Χίο την Τετάρτη 18/07.

Επίσημη επίσκεψη που θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 19/07, όπου ο υπουργός συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο «Ομήρεια», ενώ πραγματοποιεί και σειρά συναντήσεων.

Δείτε την ανάρτησή του:

M.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.