Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λάρνακας «ΚΙΜΩΝ», γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης (18/7), λουόμενος ηλικίας 34 ετών, που βρισκόταν πλησίον των σημαντήρων, κάλεσε σε βοήθεια, αφού κουράστηκε και δεν μπορούσε να κολυμπήσει.
Οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν αμέσως και τον έβγαλαν έξω από το νερό, ακολουθώντας στην συνέχεια, το ενδεδειγμένο πρωτόκολλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ώρα που συνέβη το περιστατικό, στην περιοχή επικρατούσε δυνατός άνεμος και έντονο ρεύμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις