ΜΑΚΕΝΖΥ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Φώναζε «βοήθεια» ο 34χρονος – Δεν μπορούσε να βγει από την θάλασσα

ΜΑΚΕΝΖΥ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Φώναζε «βοήθεια» ο 34χρονος –  Δεν μπορούσε να βγει από την θάλασσα

Σωτήρια ήταν η επέμβαση της ομάδας ναυαγοσωστών στην παραλία 'Μακένζυ' στην Λάρνακα, όταν ένας λουόμενος άρχισε να καλεί για βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να κολυμπήσει και να βγει από την θάλασσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λάρνακας «ΚΙΜΩΝ», γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης (18/7), λουόμενος ηλικίας 34 ετών, που βρισκόταν πλησίον των σημαντήρων, κάλεσε σε βοήθεια, αφού κουράστηκε και δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν αμέσως και τον έβγαλαν έξω από το νερό, ακολουθώντας στην συνέχεια, το ενδεδειγμένο πρωτόκολλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ώρα που συνέβη το περιστατικό, στην περιοχή επικρατούσε δυνατός άνεμος και έντονο ρεύμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE