ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η καταστροφή που «άφησε» πίσω της η φωτιά – Συγχαρητήρια στις δυνάμεις πυρόσβεσης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η καταστροφή που «άφησε» πίσω της η φωτιά – Συγχαρητήρια στις δυνάμεις πυρόσβεσης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα συγχαρητήριά του προς τον Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις δυνάμεις πυρόσβεσης, απέστειλε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Με την ανάρτησή του ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν σε Γερμασόγεια και Αρκούντα, το απόγευμα της Πέμπτης 19/07.

Ο κύριος Δίπλαρος, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες από την καταστροφή που προκάλεσαν οι φλόγες, ενώ παράλληλα αναφέρει:  «Όταν εξαιτίας της αποτελεσματικότητας, του επαγγελματισμού και του σωστού συντονισμού, των δυνάμεων πυρόσβεσης δεν θρηνείς θύματα και δεν χάνονται ολόκληρες περιουσίες από την μεγάλη πυρκαγιά στη Γερμασόγεια και στην Ακρούντα και όταν ζεις από κοντά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών μας, δεν μπορείς παρά να εκφράσεις τον Θαυμασμό και τα Συγχαρητήρια σου. Σε όλους αυτούς, που ρίχθηκαν από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και απόψε στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα που απείλησε σπίτια και οικογένειες στη Γερμασόγεια, εκφράζουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!».

Δείτε την ανάρτησή του και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE