Η Anytime Κύπρου έγινε ενός έτους και γιόρτασε τη δυναμική ανάπτυξή της!  

Η Anytime Κύπρου έγινε ενός έτους και γιόρτασε τη δυναμική ανάπτυξή της!  

Ένα έτος επιτυχημένης δραστηριότητας στην Κύπρο συμπλήρωσε η Anytime της INTERAMERICAN και με αφορμή τα πρώτα γενέθλια, οργάνωσε εορταστική εκδήλωση στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία.

 

Χαιρετισμό εκ μέρους της INTERAMERICAN, απηύθυνε ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ο οποίος υπογράμμισε πως τα έως σήμερα αποτελέσματα έχουν δικαιώσει απόλυτα την επιλογή του Οργανισμού να δραστηριοποιηθεί στην κυπριακή αγορά.
‘Εχοντας κτίσει ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η Anytime εδραιώνει την παρουσία της στην Κύπρο και διευρύνει την προοπτική ανάπτυξης, αφού η μόλις 1 έτους παρουσία της μετράει ήδη 10,000 ευχαριστημένους πελάτες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου, πρόσωπα της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, των Μέσων Ενημέρωσης και φίλων. «Πρώτο ρόλο» στη βραδιά είχαν οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών διαφημίσεων της Anytime με τις ευρηματικές ιστορίες εμπνευσμένες από το θέμα της εκδήλωσης. Την εκδήλωση, που οργανώθηκε στο Patio Cocktail Bar, πλαισίωσε καλλιτεχνικά το γνωστό jazz/swing συγκρότημα “MOOD INDIGO”.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.