Ο αγαπημένος της Ελληνίδας τραγουδίστριας έδωσε τα χέρια με τον ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αγαπημένος της Ελληνίδας τραγουδίστριας έδωσε τα χέρια με τον ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε την εντυπωσιάκη λαϊκή αοιδό στις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ. 

Ο λόγο για την Αγγελική Ηλιάδη, της οποίας ο σύντροφος και πατέρας του μικρού της γιου, Σάββας Γκέντζογλου έδωσε τα χέρια με τον  ΑΠΟΕΛ

Ο άσος των γηπέδων με μια ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε την μεταγραφή του με το σχόλιο:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει όλους τους στόχους της!
Πολλά ευχαριστώ σε όλους στην Χάιντουκ για τα δύο εξαιρετικά χρόνια που πέρασα εκεί! Ολόψυχα εύχομαι κάθε επιτυχία στους φίλους μου στο Σπλιτ!". 

Ο Σάββας Γκέντζογλου φορώντας την φανέλα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ με τον αριθμό 6 ποζάρει στον φακό και η ανάρτησή του στο instagram συγκεντρώνει χιλιάδες likes και εκατοντάδες ευχές.  

Το λαμπερό ζεύγος με τον γιο του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE