ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

Φαντάζει δύσκολο να προκύψει θέμα εναντίον των τριών Ελλαδιτών που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (19/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Όπως μεταδόθηκε, οι τρεις συνελήφθησαν για εξύβριση κατά του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, μάλλον όμως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι τρεις συλληφθέντες φώναξαν ένα σύνθημα για τη Μακεδονία και αυτό που θεωρήθηκε υβριστικό είναι το περιεχόμενο ενός φυλλαδίου που είχαν στην κατοχή τους.

Το φυλλάδιο, που αφορούσε επίσης στο «Μακεδονικό», τοποθετούσε το κεφάλι του Πάνου Καμμένου στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας.

Ενώ, λοιπόν, θεωρείτο ότι οι τρεις εξύβρισαν τον Υπουργό, αυτό που περιείχε ύβρη ήταν το φυλλάδιο.

Τουτέστιν, χαρακτηρίζεται δύσκολο να δικαιολογηθεί το αδίκημα της εξύβρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE