Δυο ομάδες α΄ κατηγορίας έκλεισαν ραντεβού για αγώνα στο εξωτερικό

Δυο ομάδες α΄ κατηγορίας έκλεισαν ραντεβού για αγώνα στο εξωτερικό

Η ΑΕΛ πραγματοποιεί ήδη το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Εκεί έχει προγραμματίσει να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμη.

Το ένα είναι αύριο (Σάββατο) απέναντι σε ομάδα γ΄ κατηγορίας της Βουλγαρίας, την FC Balkan Botevgrad, η ώρα 17:00.

Το άλλο όπως σας ενημέρωσε έγκυρα και έγκαιρα το Themasports.com είναι απέναντι στην Ξάνθη

Διαβάστε:

Το κέντρο στη Βουλγαρία όπου θα «κτιστεί» η ΑΕΛ του Κέρκεζ – Δυνατό τεστ με ομάδα Σούπερ Λιγκ Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το τεστ με την Ξάνθη είναι προγραμματισμένο για τις 04 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά άλλο φιλικό παιχνίδι, αυτό θα είναι κόντρα σε Κυπριακή ομάδα.  Αυτή είναι η Νέα Σαλαμίνα.  Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη θα βρεθεί εκεί στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.  Το φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα έχει προγραμματιστεί για 27 Ιουλίου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE