Να ΠΡΟΣΕΞΕΙ ιδιαίτερα η ΑΕΚ / Δεν λένε να ΑΓΙΑΣΟΥΝ στην ομάδα

Να ΠΡΟΣΕΞΕΙ ιδιαίτερα η ΑΕΚ / Δεν λένε να ΑΓΙΑΣΟΥΝ στην ομάδα

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις 26/7 εκτός έδρας κόντρα στην Ιρλανδική Ντάνταλκ.

Λίγο οι τραυματισμοί λίγο και το θέμα που προέκυψε σήμερα (20/7) με τον Λαρένα, δεν αφήνουν την Λαρνακιώτικη ομάδα να αγιάσει και να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία της για το ματς αυτό.

Πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ΑΕΚ και να καταφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για αυτά τα διπλά παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει την ποιότητα των κιτρινοπρασίνων όμως μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν τύχει της ανάλογης προσοχής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE