ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαρτυρίες για άνδρα που ανέσυρε όπλο σε νυχτερινό μαγαζί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαρτυρίες για άνδρα που ανέσυρε όπλο σε νυχτερινό μαγαζί

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/7) έξω από παραλιακό νυχτερινό μαγαζί, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, άνδρας φέρεται να ανέσυρε όπλο εναντίον προσώπου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8:30 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι άνδρας ανέσυρε πιστόλι εναντίον άλλου προσώπου, έξω από νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού.

Ωστόσο, όταν μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι όντως πρόσωπο ανέσυρε πιστόλι, ωστόσο ο κάθε ένας υποστήριζε ότι ήταν διαφορετικού τύπου.

Λίγο αργότερα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, για δύο πρόσωπα που έφθασαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο και πιθανόν να εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Όταν μέλη της δύναμης έφθασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εντόπισαν δύο πρόσωπα, έναν άνδρα και μια γυναίκα ηλικίας 25 και 22 ετών αντίστοιχα.

Ο άνδρας, ανέφερε στην Αστυνομία ότι τραυματίστηκαν όταν άγνωστοι τους έσπρωξαν έξω από νυχτερινό μαγαζί, ενώ στην συνέχεια είδε κάποιον να ανασύρει όπλο, τύπου καλάσνικοφ εναντίον άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία φαίνεται να εντόπισε όχημα το οποίο ανήκει στο πρόσωπο που φέρεται να ανέσυρε το όπλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE