ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: «Εντοπίστηκαν άλλοι 10 νεκροί στο Μάτι»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: «Εντοπίστηκαν άλλοι 10 νεκροί στο Μάτι»

Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Στους 60 ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ραφήνας, ενώ αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας, άλλοι δέκα νεκροί εντοπίστηκαν στο Μάτι. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε ελλαδικά μέσα ενημέρωσης,  σε ένα καμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν τέσσερα άτομα, ενώ αριστερά από αυτό, μέσα σε σπίτι, άλλοι τέσσερις και κάτω στην πλαγιά του λόφου άλλοι δύο νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα μέσα, για τους νεκρούς στο σπίτι, πρόκειται για μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 5 και 6 ετών, και την γιαγιά της οικογένειας, που βγήκαν από το σπίτι τους και έτρεξαν στο δάσος για να σωθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο ίδιο σημείο, σε αυτοκίνητο, έχει εντοπιστεί απανθρακωμένη οικογένεια -γονείς και δύο παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE