ΚΥΠΡΟΣ: Αναχωρεί το πρώτο φορτίο με φάρμακα για τους πληγέντες της πύρινης λαίλαπας

ΚΥΠΡΟΣ: Αναχωρεί το πρώτο φορτίο με φάρμακα για τους πληγέντες της πύρινης λαίλαπας

Φορτίο με ποσότητες φαρμάκων αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης (24/07) από την Κύπρο προς την Ελλάδα και τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας, με τον πρόεδρο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού REACTION, Μάριο Σταύρου, μας ανέφερε πως από το πρωί της Τρίτης (24/07) έχουν γίνει προσπάθειες για συλλογή φαρμάκων.

Όπως εξήγησε ο κ. Σταύρου, σε συνεννόηση με το Προεδρικό και τους αρμόδιους της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα σταλεί φαρμακευτική αγωγή.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός REACTION έχει αναλάβει την συλλογή και την αποστολή του πρώτου φορτίου που αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης 24/07 από την Κύπρο. 

Οι πρώτες προτεραιότητες είναι τα φάρμακα μας επισημαίνει ο κ. Σταύρου ενώ μας εξήγησε πως το φορτίο με τα φάρμακα θα διαθετεί στους διασώστες της κυπριακής αποστολής και στο ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές.

Τέλος να αναφέρουμε πως εντός των επόμενων ημέρων θα γίνουν προσπάθειες για συλλογή τροφίμων και ρουχισμού.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.