Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Η Reaction Cyprus με μήνυμα της στο Facebook ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η συλλογή τροφίμων (ξηρή τροφη) και ειδών πρώτης ανάγκης (παιδικές πάνες, παιδικές τροφές, είδη ατομικής υγιεινής). Η συλλογή θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης ούτως ώστε να σταλούν απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Ελλάδα από τη DHL σε συνεργασία με το REACTION.
Παράλληλα, τοπικές οργανώσεις και άλλα σύνολα μαζεύουν και αυτοί, μέσω κοινοποιήσεων τους στα κοινωνικά δίκτυα, τρόφιμα και ρουχισμό για αποστολή στην Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συλλογή τροφίμων και ρούχων από τον Δήμο Αγίου Αθανασίου για τους πληγέντες
Να σημειώσουμε πως με πτήση της Aegean Airlines που αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης, θα φτάσει από την Κύπρο στην Ελλάδα το πρώτο φορτίο φαρμάκων που αγοράστηκε από την Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με την Reaction για να παραδοθεί στα σημεία των φονικών πυρκαγιών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Αναχωρεί το πρώτο φορτίο με φάρμακα για τους πληγέντες της πύρινης λαίλαπας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




