ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΧΝΑΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά – Εκκενώθηκαν προληπτικά κατοικίες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΧΝΑΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά – Εκκενώθηκαν προληπτικά κατοικίες

strong>Ευχάριστα είναι τα νεότερα από την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/07) στην κοινότητα της Πάχνας στην Επαρχία Λεμεσού

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην περιοχή έφτασε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

strong>Όπως μας αναφέρθηκε, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στην μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν από το πρωί, 5 πτητικά μέσα καθώς και αρκετές επίγειες δυνάμεις.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Προέδρο της Κοινότητας Πάχνας, Ανδρέα Σάββα, μας ανέφερε πως ΄η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη'.

strong>«Εκκενώθηκαν προληπτικά 3 – 4 σπίτια τα οποία βρίσκονταν κοντά στην πυρκαγιά. Ευτυχώς δεν κάηκε το εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE