ΚΥΠΡΟΣ: Είχε στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας – Τον εντόπισε η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Είχε στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας – Τον εντόπισε η Αστυνομία

Νεαρός ηλικίας 25 ετών, συνελήφθη για το αδίκημα κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία Κύπρου, έπειτα από διερεύνηση πληροφορίας που δέχθηκε από την Europol, εντόπισε τον 25χρονο, ως ύποπτο πρόσωπο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Από το νεαρό παραλήφθηκε το κινητό του για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αποθηκευμένα 48 βίντεο που αφορούσαν παιδική πορνογραφία.

Ο 25χρονος ο οποίος είναι αλλοδαπός, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE