Η απαγωγή του Υπουργού Χρίστου Βάκη από τον Γρίβα

Η απαγωγή του Υπουργού Χρίστου Βάκη από τον Γρίβα

Το βράδυ της Παρασκευής, 27 Ιουλίου 1973, ο δικηγόρος και Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Μακαρίου, Χρήστος Βάκης, ετοιμαζόταν να πάει σπίτι του.

Eκείνη τη στιγμή, που άντρες της ΕΟΚΑ Β’ και με διαταγή του Γρίβα, απήγαγαν τον Υπουργό. Ήταν μία από τις τρεις απαγωγές που διέπραξε η ΕΟΚΑ Β’, θέλοντας να καταγγείλει τα βασανιστήρια που βίωναν κρατούμενοί τους στις φυλακές.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE