Βολές Κύπριου πολιτικού κατά Τσίπρα – «Παρακολουθώ ένα χειρότερο Μαρί…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βολές Κύπριου πολιτικού κατά Τσίπρα – «Παρακολουθώ ένα χειρότερο Μαρί…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την έντονη αντίδραση του τέως Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ελλαδίτης πρωθυπουργός είχε μιλήσει την Παρασκευή (27/7) για κάποιους που από τον καναπέ αναλύουν τα αίτια των πυρκαγιών και ζητούν παραιτήσεις.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους, εκφράζοντας δυσαρέσκεια, τοποθετήθηκε έντονα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, παρομοίασε την τραγωδία με «ένα χειρότερο Μαρί» και συνέκρινε εμμέσως τις δύο κυβερνήσεις, Τσίπρα και Χριστόφια.

«Από τον καναπέ μου, κ. Πρωθυπουργέ, καρφώνομαι στα αθώα βλέμματα των διδύμων και συγκλονίζομαι. Και παρακολουθώ ένα χειρότερο Μαρί να εξελίσσεται μπροστά μου και την αναλγησία της αριστεράς σε επανάληψη», έγραψε.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE