ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: «Στην κρισιμότερη φάση του το Κυπριακό»

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: «Στην κρισιμότερη φάση του το Κυπριακό»

Την άποψη ότι το Κυπριακό βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση του εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας (30/7) ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι «ο κυπριακός λαός δεν έχει την πολυτέλεια νέας αποτυχίας», υποστηρίζοντας ότι και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ επενδύει στη νέα προσπάθεια.

Σημείωσε ότι η Λευκωσία ζήτησε ενεργότερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτήρισε κομβικής σημασίας τη συνάντηση της Τζέιν Χολ Λουτ με τη Φεντερίκα Μογκερίνι στις Βρυξέλλες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ελπίδα ότι από τις επαφές της κυρίας Χολ Λουτ σε Άγκυρα, Αθήνα, Λονδίνο και Βρυξέλλες θα εξαχθούν θετικά αποτελέσματα που θα βοηθήσουν την επανέναρξη των συνομιλιών.

Μίλησε δε για «κοινή συμπόρευση των πολιτικών δυνάμεων» σχολιάζοντας το Συμβούλιο Αρχηγών της Δευτέρας (30/7).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE