Ο Ερντογάν προειδοποιεί με αντίποινα τον Τραμπ αν επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία

Ο Ερντογάν προειδοποιεί με αντίποινα τον Τραμπ αν επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία

Η Αγκυρα θα προβεί σε αντίποινα, αν οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις για τη δίκη του Αμερικανού πάστορα Αντριου Μπράνσον, προειδοποίησε ο εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν.

Πάντως, ο Ιμπραχίμ Καλίν συμπλήρωσε ότι περιμένει πως οι δύο χώρες θα λύσουν τις διαφορές τους μέσω της διπλωματικής οδού και ανέφερε ότι οι υπουργοί Εξωτερικών ΗΠΑ και Τουρκίας θα έχουν συνομιλίες αυτή την εβδομάδα.

Την Τρίτη, δικαστήριο στη Σμύρνη απέρριψε το αίτημα του Μπράνσον για άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του κατά τη διάρκεια της δίκης του, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες περί «τρομοκρατίας».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Ώρα μηδέν» για το Κυπριακό: «Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα» - Αναχώρησε από Κύπρο ο ΠτΔ  για τη Διάσκεψη στη Γενεύη

«Ώρα μηδέν» για το Κυπριακό: «Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα» - Αναχώρησε από Κύπρο ο ΠτΔ για τη Διάσκεψη στη Γενεύη

Αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής, η πτήση που μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και την ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία στη Γενεύη, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου η άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE